DÜZCE VALİSİ ALİ FİDAN’IN “10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER” GÜNÜ MESAJI YAYIMLADI.
Düzce Valisi Ali Fidan, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ nedeniyle bir mesaj yayımladı. Vali Ali Fidan mesajında, basın mensuplarının kamuoyunun doğru haberalma ve bilgilenme hakkında en etkili aracı olduğunu vurguladı. Vali Ali Fidan, özgür ve tarafsız basının demokrasinin en önemli unsurlardan biri olduğunu belirtti.
Vali Ali Fidan mesajında’’Kamuoyunun doğru haber alma ve bilgilenme hakkının en etkili aracı olan özgür ve tarafsız basın demokrasinin en önemli unsurlarından birisidir. İçinde bulunduğumuz çağda teknolojik gelişmelerin de etkisiyle iletişim olanaklarının artması, habere ve bilgiye ulaşmanın daha kolay ve hızlı hale gelmesi basının önemini ve sorumluluğunu daha da artırmıştır.
Basın çalışanlarımızın görevlerini basın etik ilkeleri çerçevesinde doğru, tarafsız, kişilik haklarına ve özel hayata saygı ve toplumsal değerlere hassasiyet anlayışı çerçevesinde yerine getirmesi, toplumsal gelişme ve bilinçlenmeye önemli katkılar sağlamaktadır. Basın aynı zamanda toplumdaki farklı görüş ve düşüncelerin rahatça ifade edilebildiği, toplumsal talep ve ihtiyaçların dile getirilebildiği ortamı oluşturması açısından da önemli bir görev ifa etmektedir.
Mesleğin zor şartlarına rağmen özveriyle görev yapan tüm değerli basın mensuplarımızın “Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.’’ifadelerine yer verdi.
N.KELEŞ
Haber tarihi: 08 / 01 / 2016
Haber Okunma: 5634
Haber Yorumları: 0
SOKAK RÖPORTAJLARI | ![]() |
SOKAK RÖPORTAJLARI |
Bu Gün Göz Ardı Ettiğimiz Gençler Yarın Gözlerimizi Oyacakla... | ![]() |
NEVZAT KELEŞ(GERÇEKLER) |
VETERİNER | ![]() |
VEDAT AKSOY |
HER ANNE BABA ÇOCUĞUNUN BAŞARILI OLMASINI İSTİYOR. | ![]() |
Ayşegül Aysun Yıldırımşak |
FAHRİ ALEM PEYGAMBERİMİZ | ![]() |
Mustafa DUMAN |
Topraklama nedir? | ![]() |
Ercan POLAT(Elektrikciniz) |
Tasarım ve Programlama: Nevzat KELEŞ
e-mail adres: duzcegercek81@gmail.com