İYİ Parti'de Başvurular Başlıyor
İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler seçimi için aday adaylık sürecinin bugün itibariyle başladığını ve Düzce Belediye Başkanlığına aday adaylığı başvurusunun İYİ Parti Genel Merkezine yapılacağını belirtti.
İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler seçiminde Belediye Başkanlığı, belediye meclis üyeliği ve il genel meclisi üyeliği için başvuru sürecinin bugün itibariyle başladığını belirtti.
Başkan Er, “Mahalli idareler seçiminin 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacağı resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğü girdi. İYİ Parti’de görev yaptıkları yerden aday adayı olacak il ve ilçe teşkilat başkanı ve yönetim kurulu üyelerimizin istifa etmeleri için verilen süre bugün saat 17.00’da sona erecek” dedi.
Er, “ Mahalli Yerel Seçimlerde aday adayı olacak olan arkadaşlarımız için resmi başvuru süreci bugün itibariyle başlamış bulunmakta. İl Belediye Başkanlığı için aday adaylığına başvuracak olan arkadaşlarımız müracaatlarını bizzat genel merkezimize, İlçe ve belde belediye başkan aday adaylarımız müracaatlarını il başkanlığımıza yapacaklar. Belediye Meclisi ve il Genel Meclisi üyeliği aday adaylığı müracaatları, ilçe başkanlıklarımızın bilgisi ve refakati dahilinde il başkanlığımıza yapılacaktır” dedi.
Başkan Er, İYİ Partide aday adaylığı için resmi başvuruların 15 Aralık’ta sona ereceğini belirtti.
Haber tarihi: 01 / 12 / 2018
Haber Okunma: 5629
Haber Yorumları: 0
SOKAK RÖPORTAJLARI | ![]() |
SOKAK RÖPORTAJLARI |
Bu Gün Göz Ardı Ettiğimiz Gençler Yarın Gözlerimizi Oyacakla... | ![]() |
NEVZAT KELEŞ(GERÇEKLER) |
VETERİNER | ![]() |
VEDAT AKSOY |
HER ANNE BABA ÇOCUĞUNUN BAŞARILI OLMASINI İSTİYOR. | ![]() |
Ayşegül Aysun Yıldırımşak |
FAHRİ ALEM PEYGAMBERİMİZ | ![]() |
Mustafa DUMAN |
Topraklama nedir? | ![]() |
Ercan POLAT(Elektrikciniz) |
Tasarım ve Programlama: Nevzat KELEŞ
e-mail adres: duzcegercek81@gmail.com