Ustaoğlu,AK Parti Milletvekili Aday Adaylık resmi başvurusunu yaptı.
İç İşleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı İsmail Ustaoğlu, AK Parti Milletvekili Aday Adaylık resmi başvurusunu yaptı.
AK Parti Düzce İl Başkanlığında milletvekilliği aday adaylığı başvuruları devam ediyor. İç İşleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığının ardından siyasette yoluna milletvekilliği ile devam etmek isteyen İsmail Ustaoğlu aday adaylığı başvurusunu yaptı.
Başvurusunu yapan Ustaoğlu’na başarılar dileyen AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Ustaoğlu’nun Bu güne kadar İç İşleri Bakanlığında hizmetleri geçmiş kıymetli bir isim olduğunu söyledi.
Başvuru formunu AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin’e teslim eden İsmail Ustaoğlu , “AK Partiden aday adayı olmak gerçekten çok iddialı bir iş. Bir düzce’nin evladı olarak Türkiye’mizin çeşitli yerlerinde 14 yıl Kaymakamlık yaptım.Ankara’ya geldiğimde Düzce aşkımı ve sevdamı sürekli diri tuttum.Bütün ilişkilerimi üst düzeyde tutmaya çalıştım.Yaklaşık 7 yıl İç İşleri Bakanlığının çeşitli kademelerinde görev yaptım.En son olarakta İç İşleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı olarak görev yaptım.İstifa ederek böyle hayırlı bir göreve talip oldum. Milletvekili olarak Düzce’nin her türlü sorunu ve talebini karşılamak için elimden gelen mücadeleyi vereceğim. Düzce’nin ihtiyaçları ve taleplerinin takipçisi olacağım” dedi.
Haber N.Keleş
Haber tarihi: 17 / 02 / 2015
Haber Okunma: 5634
Haber Yorumları: 0
SOKAK RÖPORTAJLARI | ![]() |
SOKAK RÖPORTAJLARI |
Bu Gün Göz Ardı Ettiğimiz Gençler Yarın Gözlerimizi Oyacakla... | ![]() |
NEVZAT KELEŞ(GERÇEKLER) |
VETERİNER | ![]() |
VEDAT AKSOY |
HER ANNE BABA ÇOCUĞUNUN BAŞARILI OLMASINI İSTİYOR. | ![]() |
Ayşegül Aysun Yıldırımşak |
FAHRİ ALEM PEYGAMBERİMİZ | ![]() |
Mustafa DUMAN |
Topraklama nedir? | ![]() |
Ercan POLAT(Elektrikciniz) |
Tasarım ve Programlama: Nevzat KELEŞ
e-mail adres: duzcegercek81@gmail.com