Anket
Sepet
Sepetiniz boş.
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha

Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/zburasic38298co/public_html/inc/tags.php on line 68

Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/zburasic38298co/public_html/inc/tags.php on line 54
Etiket Bulutu

Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/zburasic38298co/public_html/inc/tags.php on line 43
CUMAYERİ(Denize Açılan Kapı) DÜZCE CHP MİLLET VEKİLİ TALİH ÖZCAN İLÇE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR Fahri alem peygamberimiz TRAKTÖR TAKLA ATTI 1 ÖLÜ 1 YARALI
Haber ve Duyurular
Muharrem İnce, CHP'ye döndü
Tarih: 24/06/2025
Muharrem İnce, CHP'ye döndü: Benim bugün buraya gelişim bir geri dönüş de... Devamını oku...
Modern sağlık Tesisi İlçemize hayırlı olsun.
Tarih: 31/05/2025
Cumayeri Belediye Başkanımız . Mustafa Koloğlu İlçemiz Çevrik Mahallesinde yapılacak... Devamını oku...
Ecevit Keleş’ten Miting Öncesi Yoğun Ziyaret Programı
Tarih: 30/05/2025
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 31 Mayıs Cumartesi günü saat 14.00’te Genel Başkan ... Devamını oku...
Özel Düzce Anadolu Sağlık Meslek Lisesi İlçemizde Takdir Edildi
Tarih: 28/05/2025
  Özel Düzce Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Öğrencileri İl Sağlık Müdü... Devamını oku...
Güzel : “Dirençli bir Cumayeri için adayım”
Tarih: 27/05/2025
Birol Güzel, Cumayeri belediye başkanlığına aday olduğunu açıkladı. İlk baştan beri he... Devamını oku...
Dağıstanlı: "Milletin iradesine sahip çıkmak için Düzce’de buluşuyoruz!"
Tarih: 21/05/2025
CHP Düzce Örgütü, 31 Mayıs’ta Anıtpark Meydanı’nda demokrasi ve ad... Devamını oku...
Köylüler Yıllar Sonra Su Sevinci Yaşadı
Tarih: 19/05/2025
Köylüler yıllar sonra su sevinci yaşadı. 2.sondajdan sonra su bulundu. HABER:N.Keleş C... Devamını oku...
Sosyal Güvenlik ve Kayıt Dışı İstihdamla Mücadele Ana Slogan :“Kayıtlı Çalış Güvenli Yaşa”
Tarih: 13/05/2025
Düzce Sosyal Güvenlik İl Müdürü Necmi Köroğlu basın toplantısı d&uum... Devamını oku...
CUMAYERİ HİLALTEPE MESİRE ALANI HİZMETE AÇILDI, KONSER İPTAL EDİLDİ
Tarih: 12/05/2025
Cumayeri Belediyesi'nce yapımı tamamlanan Hilaltepe Mesire alanı törenle hizmete açıld... Devamını oku...
Karadeniz Fındık ve Mamulleriİhracatçıları Birliği KokarcanınPeşiniBırakmıyor
Tarih: 05/05/2025
Karadeniz Fındık ve Mamulleri İhracatçıları Birliği(KFMİB)fındık tarımı için halihaz... Devamını oku...

   Tüm haberler
Haber Arşiv
     
İstatistikler
Toplam: 1587867
Aktif: 10
Bugün: 136
Dün: 444
Site İçi Arama
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google

Keskin İl Başkanı

Akçakoca’daki Ak Parti Düzce 5. Olağan Kongresi’nde Genel merkez tarafından görevlendirilen Hikmet Keskin ve yönetim listesi onaylandı. Kongrede yapılan ortak konuşma 2015 seçimleri oldu.

Ak Parti Düzce 5. Olağan Kongresi Akçakoca’da saat 11.00’de başladı. Geniş katılımın olduğu gözlemlenen kongrede, Ak Parti Genel Merkezi tarafından tek aday olarak Hikmet Keskin gösterilmişti. Partililer sabah saatlerinden itibaren salondaki yerini almaya başladı. Otel önünde davulcular bahşiş kapma yarışı yaşandı.


Üstleri aranarak içeri alınan partililer, Osmanlı kıyafetli bir karşılama töreni ile karşılaştı. 
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık Katılmazken, Ak Parti Dışişlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, Ak Parti İstanbul 1.Bölge Milletvekili M. Belma Satır hazır bulundu.


Milletvekilleri, il ve ilçe belediye başkanları, İl genel meclisi üyeleri başta olmak üzere partililerin katılım gösterdiği kongre Ak Parti İcraatları ve seçim zaferlerinin gösterildiği sunumlarla başladı. 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçiminde AK Parti’nin seçim müziği dombra salondaki coşkuyu arttırdı. 

Öncelikle görevi devredecek olan Metin Kaşıkoğlu, konuşma yaptı. Kaşıkoğlu’nun veda konuşması niteliğindeki açıklamasında görev süresince yaptıklarını özetledi. 

Kaşıkoğlu,’ Düzce’nin menfaatine olan her organizasyon içinde olmaya çalıştık. İl ve ilçe teşkilatları arasının sıcak tutulması için siyasi partiden ziyade dava adamı olmaya gayret ettik. Yerel ve cumhurbaşkanlığı seçimleri geçirdik. Düzce teşkilatı olarak görevimizi layıkıyla yerine getirdiğimizi düşünüyorum. Düzce’nin sorunları için Ankara Düzce arası mekik dokuduk. Siyaseti kahve köşelerinden kurtararak her kesime ulaşmak için dev seçim çadırları kurduk. Düzce’de 10’da 10 yapma sözü vermiştik. Onu yerine getirmenin haklı gururunu yaşadık. Dava adamı bilince birlik ve beraberlik içinde görevi yeni arkadaşlarımıza devretmenin huzurunu yaşıyoruz.” diye konuştu.


Belediye Başkanı Mehmet Keleş ise 30 Mart ve 10 Ağustos seçimlerinde elde edilen başarıların 2015 genel seçimlerinde seçilen yeni yönetimle beraber devam edeceğini belirterek “ alnımızın akıyla çıkacağız.”dedi.

Milletvekili Osman Çakır ise Ak parti ne yaptı? Eleştirilerine kürsüden cevap verdi. 
Çakır, “50 üzerinde okul, hastaneler, yollar köprüler yaptık. Bunların ötesinde huzur güven verdik. Yarın bugünden de güzel olacak. Önceki yönetime teşekkür ediyor, yeni yönetime de başarılar diliyorum.” Diye konuştu. 

Milletvekili Fevai Arslan da Keskin’in Kaşıkoğlu’ndan aldığı bayrağı daha yükseğe çıkaracağını belirtti.

 Milletvekili İbrahim Korkmaz, ise son günlerde gündemden düşmediği “hasreti” tartışmasına bir kez daha Akçakoca’daki kongreden cevap verdi. Korkmaz, görevi devredecek Kaşıkoğlu ve yönetimine de teşekkür etti ve Keskin’in her zaman arkasında duracağını vurguladı. 
Korkmaz, “ Görevi devreden Kaşıkoğlu çok teşekkür ediyorum. 2,5 yıl boyunca siyaset anlamında öğrendim.Arkadaşlık dostluk dava adamlığı ilkeli olmak anlamında. Yeni yönetimin sonuna kadar arkasındayım.”dedi.


Ak Parti İstanbul 1.Bölge Milletvekili M. Belma Satır ise konuşmasında 2015 seçim hedeflerini anlattı ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 2015 yılının ilk bebeği Meryem Azra'yı ziyareti sırasında kadınların annelik kariyerinin dışında bir başka kariyeri yoktur sözlerine yapılan eleştirilerine karşı savunma yaptı.


Ak Parti Dışişlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay da Ak Parti teşkilatlarının pazara kadar değil, mezara kadar olduğunu belirtti. Ak parti öncesinde kirli bir siyasetin olduğunu ifade ederek muhalefeti eleştirirken, paralel yapıya ilişkin de açıklamalarda bulundu. 
Aktay’ın konuşmasının ardından Hikmet Keskin’in özgeçmişi okunduktan sonra Yönetim Kurulu Üyeleri tek tek kürsüye çağrıldı. 
Keskin’in İl Konuşmasında ise ilk hedef olarak 2015 seçimleri gösterdi ve Düzce’nin oy oranını yüzde 75’ler üzerine çıkaracaklarını söyledi. 

 HİKMET KESKİN 
ÖZGÜR BERGUT 
YUSUF YAZICI 
İSA BİLGİÇ 
ESRA SİVRİKAYA GÜL 
SEDAT ÖZDEMİR 
İDRİS ÇALIŞKAN 
SELAHATTİN AYDIN 
MEHMET ÖZDEN 
MURAT AYYILDIZ 
NURETTİN ŞAHİN 
EBUZER CEBECİ 
MEHMET BÜLENT BİLGİN 
HÜSEYİN KARALTI 
HASAN GÜLER 
OKAN ACAR 
ELİF SEZER CEBAR 
DURSUN AY 
FATİH YÜKSEL 
TUĞBA KARAKAYA 
BİLAL MUTLU 
MEHMET ABDULLAHOĞLU 
CİHAT ÇELİK 
GÖNÜL ASUK 
NALAN KAHVECİ 
FATİH GÜL 
ŞİNASİ TUZCUOĞLU 
MELİH GÖÇMEN 
GÖNÜL YEŞİLYURT 
UĞUR GÜNEŞ 
NURİ ERCAN 
İSA ŞENGÜLOĞLU 
SİBEL TUNCER 
HÜSNE YILDIRIM

AHMET SÜMER
RIDVAN ACAT 
MUSTAFA İNCEOĞLU 
YASEMİN TOPÇU 
BURHAN CANPOLAT 
İBRAHİM ÇALIŞKAN 
BÜYÜK KONGRE DELEGELERİ 
HİKMET KESKİN 
MEHMET KELEŞ 
ÇİĞDEM GÜNAL 
FAZLI KOÇ 
METİN KAŞIKOĞLU 
DURMUŞ ARSLAN 
MUSTAFA KESKİN 

 Haber Burası Cumayeri N.Keleş

 

Haber tarihi: 04 / 01 / 2015
Haber Okunma: 5962
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: CUMAYERİ BELEDİYESİ İLK KAR SINAVINI BAŞARIYLA ATLATTI
Sonraki: Dursun Ay ve Bilal Mutlu İl Yönetiminde……….




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)




İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Nevzat KELEŞ


      e-mail adres:    duzcegercek81@gmail.com