Anket
Sepet
Sepetiniz boş.
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha

Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/zburasic38298co/public_html/inc/tags.php on line 68

Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/zburasic38298co/public_html/inc/tags.php on line 54
Etiket Bulutu

Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/zburasic38298co/public_html/inc/tags.php on line 43
CUMAYERİ(Denize Açılan Kapı) DÜZCE CHP MİLLET VEKİLİ TALİH ÖZCAN İLÇE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR Fahri alem peygamberimiz TRAKTÖR TAKLA ATTI 1 ÖLÜ 1 YARALI
Haber ve Duyurular
ESNAFLIĞIN TOPLUMDA YERİ VE ÖNEMİ BÜYÜKTÜR
Tarih: 29/09/2025
  Düzce Gerçek Medya Grubu sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Nevzat Keleş K&uu... Devamını oku...
Yusuf Mil yeniden CHP Cumayeri İlçe Başkanı seçilerek güven tazeledi.
Tarih: 29/09/2025
CHP'de Cumayeri ve Gölyaka ilçe kongreleri gerçekleşti. Cumayeri'nde Yusuf Mil ... Devamını oku...
Çamlıpınar köyü Gulfar mevki sakinleri, 8 yıldır elektriksiz yaşıyor.
Tarih: 29/09/2025
Cumayeri İlçesine bağlı Çamlıpınar  köyü Gulfar mevkiinde 5 hanede &n... Devamını oku...
Üvezbeli Köyü’nde Eski Su Boruları Değiştiriliyor
Tarih: 12/09/2025
Üvezbeli köyü muhtarı Muharrem Yıldırım tarafından, Köyün  en ö... Devamını oku...
Üvezbeli köyünde 81 yaşındaki kayıp kadın aranıyor
Tarih: 28/08/2025
 Cumayeri Üvezbeli köyü Kersendüz mahallesin'de 81 yaşındaki Ayşe Battal'... Devamını oku...
SİZLERİ MİMAR SİNAN TEKNOLOJİ KOLEJİNE DAVET EDİYORUZ
Tarih: 21/08/2025
Eski Milli Hakemlerimizden  ve Mimar Sinan Teknoloji Koleji sahibi Maksut Balta  Sevgili... Devamını oku...
Saadet Partisi Cumayeri 8. Olağan İlçe Kongresi, yapıldı Ural Gökçe Güven Tazeledi
Tarih: 09/08/2025
Saadet Partisi Cumayeri 8. Olağan İlçe Kongresi, Cumayeri Öğretmen evi Salonu’nd... Devamını oku...
Cumayeri'nde Kıraç ve Ahmet Şafak Rüzgarı esti
Tarih: 04/08/2025
Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu öncülüğünde gerçekleştirilen ... Devamını oku...
Cumayeri’nde silahlı saldırı
Tarih: 18/07/2025
 Cumayeri ilçesinde meydana gelen silahlı saldırıda A.K. isimli şahıs hayatını kaybett... Devamını oku...
CHP’Lİ ÖZCAN: FINDIK SEZONU YAKLAŞIYOR: ÜRETİCİ HAKKINI İSTİYOR!
Tarih: 16/07/2025
CHP’Lİ ÖZCAN: FINDIK SEZONU YAKLAŞIYOR: ÜRETİCİ HAKKINI İSTİYOR! Fındık sezonunun... Devamını oku...

   Tüm haberler
Haber Arşiv
     
İstatistikler
Toplam: 1685974
Aktif: 34
Bugün: 352
Dün: 2402
Site İçi Arama
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google

TARLADAN DAMADIN CEBİNE

KÜÇÜK DOKUNUŞLAR  BÜYÜK MUTLULUKLAR GETİRİR HAYATINIZA DOKUNMAK İSTİYORUZ

 

27.03.2021 TARİHİNDE DÜZCE VALİLİĞİ, CUMAYERİ KAYMAKAMLIĞI VE CUMAYERİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI’nın desteği ile ilçemizde SERPİL KELEŞ KIRIKCI,  NİGAR GÜZEL, ÜLKÜ ÖZTÜRK, HACER KARTAL, BEYHAN BULUT KOZ , ZEHRA AYDIN,  MELTEM ÖZTÜRK , AYNUR TRABZONOĞLU   8  girişimci  iş kadını tarafından Cumayeri Kadın Girişimciler Üretim ve İşletme Kooperatifi kuruldu.

Amacımız ilçemizi tanıtacak rafting  turzmine  gelen misafirlerimize anılar ve yöresel ürünümüzün lezzetini  bırakmaktı. İlk hedefimiz Halk Eğitim Merkezi ve ilçemizde yapılan el sanatları ürünlerimizi el emeklerinin satışı için Pazar oluşturmaktı Rafting turizmi başladığında bölgeye stantlar açıyoruz zaman zaman valilik  ve  idareler öncülüğünde  yapılan toplantılarda kooperatifimizin fındık ürünleri ile ilgili olarak çalışmamız konusunda bizi teşfik ettiler, bizde üreticisi olduğumuz  fındığımız hakkın da neler yapabileceğimizi düşündük bu konuda bizlerden ilk kuruluştan beri desteğini esirgemeyen KARİN GIDA SAN.A.Ş. CUMAYERİ FABRİKA MÜDÜRÜ MEHMET ALUÇ  ‘a PAKFIN FINDIK SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Müdürü İBRAHİM PAK ‘a çok teşekkür ediyoruz .

Halen Karadeniz  bölgesinin nostalji  geleneği olan ( damat fındığı ) şekerli fındığı  geliştirmek ve tüm Türkiye’ye yaymak için çalışmalar yapıyoruz .Damat  fındığını eskiden   kız isteme merasiminden sonra söz kesilme esnasında kavrulmuş  fındık şerbete atılır kaynatılırmış  çıkınca şekere bulanıp damat bohçasına eklenirmiş  veya damadın cebine koyulurmuş  bizde bu geleneği tekrar yaşatmak  ağzımızı  tatlandırmak ve kadın girişimciler olarak bir ürün ortaya çıkarmak istedik.

Amacımız ulusal alanda pazara girmek ‘’TARLADAN DAMADIN CEBİNE ‘’ sloganıyla çıktığımız bu yolda hedefimiz ilçemiz ve çevremizde bulunan kadın çiftçileri bünyemize alarak onların sezonda kabuklu fındık satmak yerine buradaki kırım fabrikaları ile anlaşarak kırımı yaptırıp kavurma fabrikalarında kavurtup kadın üreticilerimizin fındığını kavrulmuş olarak piyasa sürmek. Projemiz bu  ulusal bazda piyasaya çıkmamız için internet üzerinden satış yapan firmalarla görüşmelerimiz devam etmekte. 

İlimiz ve ilçelerimiz  bünyesinde çalışma yapan Kadın Girişimciler Kooperatifi ve tüm kadın girişimcilere imkan sağlayan Düzce Valiliği tarafından tahsis edilen Düzce Kadın Emeği Merkezinde yerimiz aldık yöresel guıda ürünü erişte,  tarhana, yıfka çeşitleri ile hediyelik eşyalar ile ilgili bebek ziyareti paketi, (hastane çıkışı hijyenik malzeme paketi, bebek battaniyeleri)  nişan  merasimi paketi (nişan tepsisi damat fındığı )  gibi özel sunumlara alternatif paketler hazırlayarak ayrıca halk eğitim kurslarında yapılan el ürünlerini satışını sağlamak pazarını genişletmek istiyoruz. Kadın Emeği Merkezi Yönetimi tarafından düzenlenen  Tarım Paneline gelerek bizi onurlandıran umutlandıran Ümit Yılmaz Vekilimizin Değerli Eşi Hacer Yılmaz Hanım’a , Vali Yardımcımız Gürbüz SALTAŞ ‘a , Cumayeri Belediye Başkanımız Mustafa KOLOĞLU’na   eşine, Belediye Başkan Yardımcısı Salih ŞAHİN ve eşine , Gümüşova Marifetli Hanımlar Platformu’na , Cumayeri Ak Parti Kadın Kollarına ve diğer tüm misafir ve katılımcılara   çok teşekkür ederiz . Bölgemizin en önemli tarım ürünlerinden olan fındık ile ilgili kadın eli değilerek  daha nice faaliyetler yapmak istiyoruz.

Merkezimizi  ziyaret ederek bizi yüreklendirenlerin   Güvenlerine layık olmak tarımsal  faaliyetleri  geliştirmek için elimizden  geleni yapacağız bizi sayfanıza taşıdığınız için sizlere teşekkür ederiz

                 S.S.CUMAYERİ KADIN GİRİŞİMİ ÜRETİM VE İŞLETME KOOPERATİFİ BAŞKANI

                                                                              SERPİL KELEŞ KIRIKCI

Haber tarihi: 16 / 03 / 2022
Haber Okunma: 8150
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: BİZ BAŞKANIMIZDAN MEMNUNUZ
Sonraki: İYİ PARTİ DÜZCE İL BAŞKANI CUMAYERİ’NE GELDİ




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)




İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Nevzat KELEŞ


      e-mail adres:    duzcegercek81@gmail.com