Anket
Sepet
Sepetiniz boş.
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha

Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/zburasic38298co/public_html/inc/tags.php on line 68

Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/zburasic38298co/public_html/inc/tags.php on line 54
Etiket Bulutu

Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/zburasic38298co/public_html/inc/tags.php on line 43
CUMAYERİ(Denize Açılan Kapı) DÜZCE CHP MİLLET VEKİLİ TALİH ÖZCAN İLÇE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR Fahri alem peygamberimiz TRAKTÖR TAKLA ATTI 1 ÖLÜ 1 YARALI
Haber ve Duyurular
Cumayeri Esnaf Sanatkarlar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın Olağan Genel Kurulu bugün yapıldı
Tarih: 31/01/2026
  Cumayeri Esnaf Sanatkarlar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın Olağan Gen... Devamını oku...
Cumayeri’nde 54 ünite kan bağışı alındı
Tarih: 31/01/2026
Cumayeri’nde 54 ünite kan bağışı alındı Cumayeri  ilçesinde Türk Kızı... Devamını oku...
Cumayeri Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Aydın Garip’ten Belediye Başkanı Koloğlu’na Ziyaret
Tarih: 29/01/2026
Cumayeri Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Aydın Garip’ten Belediye Başkanı Kolo... Devamını oku...
DÜZCE İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN ÖNEMLİ BAŞARI
Tarih: 25/01/2026
“Eğitimde Geleceği Tasarlamak” Projesi MARKA 2025 Teknik Destek Programı’nda Des... Devamını oku...
DÜZCE İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BASIN BÜLTENİ (5Ocak – 11Ocak 2026)
Tarih: 14/01/2026
  Düzce İl Emniyet Müdürlüğü tarafından mevcut kamu düzeninin ... Devamını oku...
Cumayeri Gençlik Derneği’nden yüreklere dokunan sürpriz
Tarih: 14/01/2026
Cumayeri’nde düzenlenen sürpriz bir etkinlik, hem bir hastanın hem de onlarca &oum... Devamını oku...
Dikkat Dolandırıcıların tuzağına düşmeyin
Tarih: 14/01/2026
BDDK ve diger kamu kurumlari yardim, bagis veya para talebinde bulunmaz. Belirtilen amaclarla kamu... Devamını oku...
TEŞEKKÜRLER BİNLERCE KEZ TEŞEKKÜRLER
Tarih: 14/01/2026
Düzce Gerçek Medya Grubu imtiyaz sahibi ve Genel yayın yönetmeni Nevzat Keleş,&rs... Devamını oku...
Kar yağışı uyarısı
Tarih: 26/12/2025
Düzce Valiliği tarafından yapılan paylaşımda 26 Aralık 2025 Cuma gününden itibaren ... Devamını oku...
Keleş Tarım ve Orman bakanlığı ilçe dürünü ziyaret etti.
Tarih: 02/12/2025
Düzce Gerçek Medya Grubu imtiyaz sahibi ve Genel yayın yönetmeni Nevzat Keleş Cum... Devamını oku...

   Tüm haberler
Haber Arşiv
     
İstatistikler
Toplam: 1779217
Aktif: 24
Bugün: 1326
Dün: 1893
Site İçi Arama
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google

Düzce Valisi Cevdet Atay göreve başladı

İçişleri Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı görevinde iken Valiler Kararnamesi ile Düzce Valiliği'ne atanan Cevdet Atay görevine başladı. Vali Atay ilk mesajında "İnşallah Allah burada bize huzurlu, hayırlı ve güzel görevler yapmayı nasip etsin" dedi.

İçişleri Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı görevinde iken Valiler Kararnamesi ile Düzce Valiliği’ne atanan Cevdet Atay görevine başladı. Vali Atay ilk mesajında “İnşallah Allah burada bize huzurlu, hayırlı ve güzel görevler yapmayı nasip etsin” dedi.
Son çıkan Valiler kararnamesi ile Düzce Valiliği görevine atanan Cevdet Atay, Düzce’de ki görevine başladı. Valilik bahçesine gelen Vali Atay’ı ilk olarak Düzce İl Emniyet Müdürlüğü karşılama mangası karşıladı. Daha sonra kurum müdürlerinin sosyal mesafe kurallarına uyarak beklediği sırada Vali Atay tek tek kurum ve kuruluş müdürleri ile tanıştı. Vali Atay daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Atay, görevlerin gelip geçici olduğunu hizmeti Düzce’de ki kuruluşlarla hep beraber yapacaklarını söyledi. Atay şöyle devam etti: “ Bu yüce göreve Allah’ın izniyle başlıyoruz. Öncelikle bu göreve layık gördükleri için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya şükranlarımı arz ediyorum. Geçici görevler bunlar. Bu makamlar geçici makamlar. En son burada benden önce bulunan valimiz ayrıldı. Sayın valimize ilimize yaptığı hizmetler için ve ondan önce görev yapan valililerimize yaptıkları hizmetler için şükranlarımı arz ediyorum. Bu görevler tek başına yapılan görevler değil. Sizlerle beraber , milletvekillerimiz, siyasi temsilcilerimiz, mülki amirlerimiz, üniversitemiz ve bununla birlikte daha önce devlet tecrübesi olan belediye başkanımız, sivil tolum kuruluşlarımız, sanayici ve iş adamlarımız, sanayi odalarımız, basın kuruluşlarımız, emniyet ve jandarma teşkilatımız, tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla beraber bu ili bulunduğu yerden daha iyi bir noktaya getirmek bizim bu saatten sonra görevimiz. İnşallah Allah burada bize huzurlu, hayırlı ve güzel görevler yapmayı nasip etsin. İnsanlar gelip geçici arkadaşlar, burada kalan eser olacaktır. Daha yeni tanıyoruz tabii ama Düzce özellikle Ankara ve İstanbul şehirlerinin ortasında Türkiye’nin en büyük şehirlerinin ortasında potansiyeli yüksek bir şehir. Turizm, sanayi, tarım potansiyeli var. ayrıca kaliteli bir insan potansiyeli var Düzce’nin. İnşallah Düzce’de Allah güzel işleri yapmayı nasip eyler. Memleket pandemi süreci yaşıyor. Bizim yapmamız gereken bu sürecin kurallarını iyi okumak, vatandaşlara iyi anlatmak, vatandaşında bu konuda duyarlılığını net bir şekilde sağlamak olacak. Çünkü bu bana bulaşmaz denilecek bir şey değil. Herkes dikkat edecek. Sosyal mesafe, temizlik ve maske kurallarına net bir şekilde hepimiz uyacağız. Bu bizim hem kişisel sorumluluğumuz hem de başkasına bulaştırmama adına yapacağımız bir şey. Çocuklar ve gençler bize emanet burada. Onları kötülükten kötü alışkanlıktan, özellikle uyuşturucudan hep beraber uzak tutacağız. Bu bizim hepimizin vicdani ve insani sorumluluğu. Gazilerimizde yine aynı şekilde bizlere emanet. Onlarında emrindeyiz. Bu duygu ve düşüncelerle bu saatten itibaren görevi devralıyorum. Bütün Düzcelilere en kalbi duygularımla selam, sevgi ve saygılarımı iletiyorum ve ayrıca Allah şehitlerimizden razı olsun. Yakınları da bizim başımızın tacı” dedi.
Basın mensuplarının Düzce ile ilgili bir araştırma yapıp yapmadığını sorması üzerine Vali Atay, araştırma yaptığını fakat bizzat görerek daha iyi çalışabileceğini söyledi. Atay: “ Ankara’dan denize en yakın şehir Düzce. Topuk Yaylamız meşhur. Tüm ilçelerimiz birbirinden güzel. Yapacağım incelemeden ziyade burada yapacağım kendi gözlemlerim daha önemli. Hepinize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Düzce Valisi Cevdet Atay basın açıklamasının ardından makama geçerek Düzce hakkında hazırlanan dosyaları inceledi.

 

 

 

Haber tarihi: 20 / 06 / 2020
Haber Okunma: 12096
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: BİZ BAŞKANIMIZDAN MEMNUNUZ
Sonraki: Düzce Valiliği Bir basın bildirisi yayımladı




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)




İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Nevzat KELEŞ


      e-mail adres:    duzcegercek81@gmail.com