Anket
Sepet
Sepetiniz boş.
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha

Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/zburasic38298co/public_html/inc/tags.php on line 68

Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/zburasic38298co/public_html/inc/tags.php on line 54
Etiket Bulutu

Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/zburasic38298co/public_html/inc/tags.php on line 43
CUMAYERİ(Denize Açılan Kapı) DÜZCE CHP MİLLET VEKİLİ TALİH ÖZCAN İLÇE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR Fahri alem peygamberimiz TRAKTÖR TAKLA ATTI 1 ÖLÜ 1 YARALI
Haber ve Duyurular
İHTİYACI OLANA BEDELSİZ VERİLECEK
Tarih: 11/08/2026
Düzce’nin Cumayeri ilçesinde bir vatandaş, elinde bulunan 600 ila 800 adet ara... Devamını oku...
TMO 2026-2027 kabuklu fındık alım fiyatlarını açıkladı
Tarih: 06/08/2026
TMO 2026-2027 kabuklu fındık alım fiyatlarını açıkladı Toprak Mahsulleri Ofisi, 2026... Devamını oku...
2.HİLALTEPE ŞENLİKLERİ 5-9 AĞUSTOS GÜNLERİNDE YAPILIYOR
Tarih: 05/08/2026
Cumayri Belediyesinin Bu yıl 2.sini yapacağı 2.hilaltepe Festivali ve Konserleri 5-9 Ağustos g&uum... Devamını oku...
Esnaflar tarafından çok sevilen Başkan Hikmet Ceylan
Tarih: 28/07/2026
Esnaflar tarafından çok sevilen Başkan Hikmet Ceylan Çalışkan biri Hikmet Ceylan.Ke... Devamını oku...
CUMAYERİ’NDE GIDA İMALATHANELERİNE SIKI DENETİM
Tarih: 23/07/2026
CUMAYERİ’NDE GIDA İMALATHANELERİNE SIKI DENETİMCumayeri Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri,... Devamını oku...
Özgür Özel'den CHP'ye veda: 'Yeni partimizi kuruyoruz'
Tarih: 21/07/2026
Özgür Özel, kendisi dahil 83 milletvekilinin bulunduğu grup toplantısında Cumhuriye... Devamını oku...
Çevrik Mahallesi’nde Modern Entegre Sağlık Tesisinin Temelleri Atıldı
Tarih: 21/07/2026
Çevrik Mahallesi’nde Modern Entegre Sağlık Tesisinin Temelleri AtıldıSağlık Hizmetler... Devamını oku...
ÜVEZBELİ KÖYÜ MUHTARLIĞINDAN
Tarih: 13/07/2026
Değerli Köy Halkımız,Köyümüzün temiz, düzenli ve yaşanabilir kalması... Devamını oku...
Dokuzdeğirmen Köyü’nde Uçuruma Yuvarlanan Sürücü Hayatını Kaybetti
Tarih: 05/07/2026
Dokuzdeğirmen Köyü’nde Uçuruma Yuvarlanan Sürücü Hayatını Ka... Devamını oku...
PARMAKLIKLARA SIKIŞAN KÖPEK KURTARILARAK BARINAĞA TESLİM EDİLDİ
Tarih: 04/07/2026
CUMAYERİ’NDE CAN DOSTUMUZA İTFAİYE ŞEFKATİ: PARMAKLIKLARA SIKIŞAN KÖPEK KURTARILARAK BA... Devamını oku...

   Tüm haberler
Haber Arşiv
     
İstatistikler
Toplam: 1976225
Aktif: 10
Bugün: 391
Dün: 634
Site İçi Arama
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google

Ekrem İmamoğlu 61 kat fark attı

Yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini resmi olmayan sonuçlara göre Millet İttifakı'nın adayı Ekrem İmamoğlu kazandı. YSK'nın 31 Mart'ta geçersiz oyların düşülmesinin ardından açıkladığı birleştirme tutanaklarına göre rakibi Yıldırım ile arasındaki fark 13 bin 729'du. Resmi olmayan sonuçlara göre; rakibinden 805 bin 746 oy fark ile seçimi önde tamamlayan İmamoğlu, Binali Yıldırım'la yarışta elde ettiği farkı 31 Mart'a göre yaklaşık 61 kat  arttırdı.

İBB Başkanlığı seçimi için,10 milyon 570 bin 222 seçmenin bulunduğu İstanbul’da kurulan 31 bin 186 sandığın Tmamı açıldı.Resmi olmayan sonuçlara göre, yüzde %100’ü açılan sandıklarda kullanılan 8 milyon 868 bin 664 oydan 8 milyon 675 bin 108’i geçerli sayıldı. Buna göre, seçime yüzde 84,42’i katılım gerçekleşti.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu 4 milyon 740 bin 427, AKP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ise 3 milyon 934 bin 681 seçmenin oyunu aldı. İmamoğlu’nun oy oranı yüzde 54,20, Yıldırım’ın oy oranı yüzde 44,99 olarak gerçekleşti. Açılan sandık verilerine göre, iki aday arasındaki oy farkı 805 bin 746 oldu. Diğer adaylar ise oyların yüzde 0,88’ini yani seçmenlerin 76 bin 569’unun oyunu aldı.

İmamoğlu tüm ilçelerde oyunu artırdı

Yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde, adayların 31 Mart’ta aldığı oy oranıyla 23 Haziran seçimindeki oy oranı arasında önemli değişiklikler gerçekleşti.

 CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu tüm ilçelerde oy oranını artırırken, AKP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın aldığı oy oranı tüm ilçelerde düştü.

İmamoğlu’nun oy oranını en fazla artırdığı ilçeler oyların 7 ila 10 puan arasında artış gösterdiği Adalar, Avcılar, Bakırköy, Çatalca, Silivri, Şile ve Şişli oldu. İmamoğlu, bu ilçelerden en fazla Adalar’da oyunu artırdı. Yıldırım’ın en fazla oy kaybettiği ilçeler ise oyların 6 ila 7 puan arasında düşüş gösterdiği Adalar, Büyükçekmece, Çatalca, Şile ve Silivri olarak gerçekleşti. Yıldırım, en fazla Çatalca ve Şile’de oy kaybetti.

Ekrem İmamoğlu, en fazla oyu yüzde 83.71 ile Beşiktaş, 81.71 ile Kadıköy, 79.17 ile Bakırköy ve 73.31 ile Şişli’den aldı. Binali Yıldırım, en fazla oy oranına yüzde 65.81 ile Sultanbeyli, 61.10 ile Esenler, 57.68 ile Sultangazi ve 56.52 ile Bağcılar’da ulaştı.

İmamoğlu, önceki dönem görev yaptığı Beylikdüzü’nde 31 Mart’ta yüzde 57.50 oranında oy alırken, yenilenen seçimde oyunu yüzde 61.79’a çıkardı. Yenilenen seçimde İstanbul’un 39 ilçesinden 28’inde İmamoğlu, 11’inde Yıldırım seçimi önde tamamladı. 31 Mart’ta Binali Yıldırım 24 ilçede seçimi önde bitirirken, bu seçimde 13 ilçede üstünlük Ekrem İmamoğlu’na geçti.

 

 

 

Haber tarihi: 24 / 06 / 2019
Haber Okunma: 22561
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: Başkan Koloğlu Mahallenin Sorunlarını Yerinde İnceledi
Sonraki: Cumayeri Kent Konseyi İlk Toplantısını Yaptı




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)




İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Nevzat KELEŞ


      e-mail adres:    duzcegercek81@gmail.com